top of page
Естествен камък за облицовки и настилки

ГНАЙС

За да излежда Вашият дом различен, уникален и съграден с естествени материали, ние Ви предлагаме каменни плочи от гнайс, добити от недрата на България в района на Ивайловград и носещи заряда на тази прекрасна слънчева земя.
За да излежда Вашият дом различен, уникален и съграден с естествени материали, ние Ви предлагаме каменни плочи ог гнайс, добити от недрата на България в района на Ивайловград и носещи заряда на тази прекрасна слънчева земя.
ГНАЙС ЕООД е фирма специализирана в добива, преработката и търговията с гнайси. Гнайсът е естествен камък с високо съдържание на слюда, в резултат на което плочите от гнайс са красиви, с грапава повърхност и характерен метален или копринен блясък, а цветовете им са: сребристо-сиви, златисто-бежови, сребристо-сиво-кафяви, златисто-бежово-кафяви, тъмно сиво-кафяви. Ивайловградските гнайси са много здрави, мразоустойчиви и водонепропускливи, не се полират, имат нехлъзгаща се повърхност, не се ронят. Те са изключително подходящи както за външни облицовки и настилки, така и за интериорни решения, внасят уют и комфорт, свързват ни с природата и допринасят да живеем в здравословна среда.
bottom of page